ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Εξυπνος καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής



Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μπορεί ο ήλιος να σταματήσει την ανεμοβλογιά



"Η έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί να βοηθήσει να εμποδίζουν την εξάπλωση της ανεμοβλογιάς," BBC News έχει αναφερθεί. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ανέφερε ότι οι ακτίνες UV στο ηλιακό φως θα μπορούσαν θεωρητικά να επηρεάσουν τα μοντέλα της ανεμοβλογιάς περιπτώσεις δει σε όλο τον κόσμο, ιδίως σε ό, Ισημερινή χώρες τείνουν να έχουν χαμηλότερα ποσοστά της λοίμωξης από τον ιό.
Η είδηση ​​βασίζεται σε ένα άρθρο που δείχνει ότι η μετάδοση του ιού της ανεμοβλογιάς μπορεί να μειωθεί από την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία. Είναι σημαντικό, αυτό είναι μόνο μια υπόθεση, με βάση τις ήδη δημοσίευσε τις παρατηρήσεις του. Αν και οι προγραμματισμένες δοκιμές για την εξέταση περαιτέρω την υπόθεση αυτή, δεν είχαν πραγματοποιηθεί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η υπόθεση δεν έχει παγκοσμίως υποστηρίζεται από ανεμοβλογιά εμπειρογνώμονες, με κάποια από αυτά γράφοντας ένα παρόμοιο άρθρο, για να εξηγήσουν γιατί δεν νομίζω ότι η υπόθεση βρίσκεται επάνω.
Επιστημονική κατανόηση εξελίσσεται με την ανάπτυξη των υποθέσεων που έχουν ελεγχθεί στη συνέχεια να δουν αν μπορούν να εξηγήσουν τις παρατηρήσεις στο εργαστήριο και στην πραγματική ζωή. Αυτή η ενδιαφέρουσα παρατήρηση για την ανεμοβλογιά και την υπεριώδη ακτινοβολία χρειάζεται περαιτέρω δοκιμές για να μπορεί να ειπωθεί ότι το φως του ήλιου έχει επιπτώσεις στην κατάσταση.Η ανεμοβλογιά είναι συνήθως μια δευτερεύουσα ασθένεια. Αν και παράγει δυσάρεστη φαγούρα και φουσκάλες, προκαλεί σπάνια επιπλοκές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου